Ghiocel de 1 Martie

Ghiocel de 1 Martie,ghiocel 8 martie,imagine ghiocel felicitare.
Un fir rosu,altul alb,Anotimpuri se despart,Primavara iarasi vine ,De la mine, numai bine!
Ghiocelul de 1 Martie prevesteste anotimpul renasterii si al invierii la viata al plantelor,dupa o iarna geroasa sau mai putin geroasa aducind zimbetul pe chipurile oamenilor.

Imagine cu Ghiocei pentru desktop de 1 Martie


Imagine cu Ghiocei pentru desktop de 1 Martie, imagini cu ghiocei, poze cu ghiocei, 1 martie, 8 martie, imagini de primavara de pus pe desktop pc.

Rondelul primăverii - Se-ntrec în cântec guguştiucii, Ne-anunţă ei pe noi, uitucii, Că am uitat de primăvară Şi, iată, e prezentă iară. Plouă cu picuri de chitară Ce bat discret, la geam, spre seară, Se-ntrec în cântec guguştiucii, Ne-anunţă ei, pe noi, uitucii. Senină, floare-albastră, rară, Ici, colo, codrul îl presară, Dansează mâţişorii luncii, Ies ghiocei cu frunze lucii Se-ntrec în cântec guguştiucii...

Imagini cu ghiocei de Primavara

Imagini cu ghiocei de Primavara,imagini primavara desktop ghiocei,imagini de primavara de pus pe desktop,imagini cu ghiocei, Grupate împreună în grupuri mici, tremurând în briza , aceste flori delicate par incredibil de fragile ... si incredibil de curajoase. ghioceii sunt atât de gingasi si rezistenti, uneori, ei apar în timp ce zăpada este încă pe teren.

Ghiocelul mamei mele - Flori prin munţi, flori pe câmpie Astăzi este veselie Primăvara a sosit Ghiocelul a-nflorit De mânuţă îl apuc Şi în casă îl aduc Să îl pun frumos în glastră Cu lumină la fereastră Şi când mama mea soseşte Şi la geam că îl zăreşte Va veni să îl miroasă Mă va săruta în casă Şi va şti... că o iubesc Ghiocel, îi dăruiesc Să-l ţină, la inimioară Când va fi, iarăşi... pe-afară.

Ghiocei de primavara

Ghiocei de primavara

Poze Ghiocei de primavara, imagini primavara desktop, poze cu ghiocei , imagini cu ghiocei, poze de primavara,primavara desktop ,imagini desktop download imagini de primavara de pus pe desktop peisaje desktop primavara imagini cu flori